BLOG UŽ NIE JE V PREVÁDZKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recenzie

The Legend of Zelda:Skyward Sword

2. ledna 2012 v 19:51 | VickeyRoyal
http://www.funstore.cz/products/wii/the_legend_of_zelda_skyward_swo_wii/v.jpg
Developer:Nintendo
Konzola:Nintendo Wii
Žáner:RPG
Odporúčaný vek:12+
Tak ako som dávnejšie sľubovala, tu je Skyward Sword recenzia. Pokúsim sa ju napísať,tak aby sa tu nenachádzali žiadne spoileri,tak či tak,tá hra je pre niektorých ešte nová.
Príbeh:
Príbeh sa začína na neobvyklom mieste - na "ostrove" v nebi menom Skyloft. V Skylofte sa len rozpráva o svete "tam dole" a niektorí si dokonca myslia,že svet tam dole ani neexistuje. Tak ale poďme k nášmu hrdinovi. Link chodí spolu so Zeldou na rytiersku akadémiu a práve je deň Ceremónie,kde mladí študenti sa stanú rytiermi. V Skylofte ľudia lietajú na obrovských vtákoch Loftwingoch o ktorých sa hovorí,že ich vytvorila Bohyňa Hylia,aby Skyloftiancov ochraňovali. Link má zvláštneho karmínového Loftwinga,o ktorom si mysleli,že už vymreli. Ako sa Link zo Zeldou chystali na ceremóniu,Link zistil,že jeho Loftwing sa stratil. Jeho spolužiak Fledge mu povedal,že ho Groose,ktorý rád šikanuje ostatných ho schoval niekde pri vodopáde. Link ho spolu zo Zeldou našiel a vybrali sa na ceremóniu. Aby sa niektorý zo študentov stal pravým rytierom musí s pomocou svojho Loftwinga chytiť drevenú sošku. Samozrejme Link vyhral a ako rytiera ho mala vymenovať Zelda,ktorá sa prihlásila,aby hrala rolu Bohyne. Zelda dala Linkovi ako darček plachtu,ktorá pomáha pri pristavaní z Loftwinga. Zelda sa spýtala Linka, či nepôjdu lietať na svojich Loftwingoch,lenže ako leteli,tak Zeldu vtiahlo čierne tornádo. Link sa prebudil v noci naspäť v akadémii a riaditeľ Gaebora,otec Zeldy sa ho spýtal,že čo sa stalo. Link všetko vysvetlí aj o svojich snoch o "Veľkej misii". Gaebora všetko pochopí a odíde. Pred Linkom sa zjaví modrá ženská postava. Link za ňou uteká a privedie ho k soche Bohyne a otvorí tajnú pasáž. Žena ukáže Linkovi meč,ktorý má vytiahnuť z podestu,Link ho vytiahne. Žena sa predstaví ako Fi,duch Meča Bohyne a vysvetlí,že Hylia ju vytvorila,aby viedla Vyvoleného Hrdinu a pomáhala mu. Gaebora sa to všetko dozvie a dá Linkovi tochtoročnú tmavozelenú uniformu rytierov. Link sa prichystá a s pomocou Fi sa vyberú hľadať Zeldu do "Sveta pod oblakmi."
Grafika a hrateľnosť:
Čo sa týka grafiky,tak tá bola naozaj na obmedzené možnosti Wii nádherná. Presne ako tvorocovia hovorili,grafika bola ako maľovaný obrázok a lietanie nad oblakmi bol naozaj neskutočný zážitok. Postavy boli tentokrát naozaj uveriteľnejšie a dokonca aj Link,nikdy neukazoval toľko emócii ako teraz. Za grafiku dávam veľké plus aj napriek tomu,že raz za čas bolo vidieť nejaký ten pixel.
Hrateľnosť...hrateľnosť :D Čo poviem,tá bola s Wii Motion Plus naozaj na začiatku veľmi problematická. Hlavne ovládanie Loftwinga bol na začiatku problém,ale nato si treba zvyknúť. Najviac frustrujúce je s mečom spraviť horizontálny švih-k tomu treba riadny skill! Ale jednoducho na tú hrateľnosť si treba zvyknúť,nič viac nič menej.
Moje resumé:
Naozaj som už dlho nehrala taký masterpiece ako je Skyward Sword - je to naozaj nádherný a magický zažítok. Niektoré scény ma tak dostali,že som pri nich plakala a to tá hra ani poriadny dabing netreba,je to ako čítanie a zároveň prežívanie rozprávky.Dokonca aj hlavného nepriateľa si obľúbite,pretože je...FAMÓZNY :D Ale ak sa chystáte to hrať,tak sa pripravte na to marha ťažké ovládanie ;) Ale ináč to vrelo odporúčam.
http://blastmagazine.com/wp-content/uploads/2011/11/10-06-15-Skyward-Sword-Screenshot.jpghttp://gamrfeed.vgchartz.com/galleries/2010-06-16/the-legend-of-zelda-skyward-sword/the-legend-of-zelda-skyward-sword_1276674121.jpghttp://www.aussie-nintendo.com/2011/12/22/the-legend-of-zelda-skyward-sword-067.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-qt3uWwuIY4E/Trz7HZqJj7I/AAAAAAAAICM/d-zGEATEoFw/s1600/The-Legend-of-Zelda-Skyward-Sword-8.jpghttp://games.kitguru.net/wp-content/uploads/2011/12/2gameguide_zelda_ss_screenshot_005_35047_screen.jpghttp://images.wikia.com/zelda/images/6/6a/Impa_and_Zelda.pnghttp://gamerpops.com/wp-content/uploads/2011/11/SkywardSword-screen-02.jpghttp://cache.gawkerassets.com/assets/images/9/2011/11/9e1656d7e87157f726c9970ae570bf3e.jpghttp://www.zeldainformer.com/images/news/fi.jpghttp://arolemodel.com/wp-content/uploads/2011/12/link-fi-skyward-sword.jpghttp://www.zeldainformer.com/images/articles/Debbie_spoiled.jpg

The Legend of Zelda:Twilight Princess

17. října 2011 v 17:35 | VickeyRoyal
http://missiongeek.com/storage/post-images/2011/03/nintendo_gamecube-the_legend_of_zelda_twilight_princess.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1300757934446
Developer:Nintendo
Konzola:Nintendo GameCube,Wii
Žáner:RPG
Odporúčaný vek:12+

Zase po pol roku robím nejakú recenziu....YAY! 8D Ale nebudem to naťahovať :I

Príbeh:
Príbeh sa začína v malebnej dedinke,Ordon,kde býva náš hlavný hrdina,Link. Link je v Ordone niečo ako vzor pre deti Ordonu a Link tam pracuje ako farmár. Rusl,jeden z obyvateľov Ordonu mu povie,že pôjde do Hyrule zaniesť princeznej Zelde meč,ktorý Rusl ručne ukoval. Jedného pekného dňa do Ordonu zavítajú "kamaráti" a unesú deti a Linkovu kamarátku Iliu/neznášam ju btw,je to trubka :P/ Link uteká za nimi do Faron lesa a pri vchode do lesa je nejaká divná čierna "bariéra" so zvláštnymi ornamentmi. Linka vtiahne do tej bariéry temné monštrum,snaží sa ho zaškrtiť,lenže nejaká neznáma sila odhodí to monštrum a Link spadne na zem. Link zacíti nehoráznu bolesť a....BLACKOUT!!!/sorry,dneska mi trochu šibe :P/ Link sa zobudí v cele a zistí,že už neni človek,ale vlk. Pred ním sa objaví divná postavička,neskôr zistíme,že sa volá Midna/YAY! Midna! 8D/ ktorá sa ponúkne,že oslobodí Linka,ale musí jej pomôcť. Link neváha a spojí sa s ňou,Midna zavedie Linka za princeznou Zeldou,ktorá vysvetlí,že Hyrule je pokryté v "súmraku" ktorý mení normálnych ľudí na "stratené duše"/ten seriál je ppči :D/ teda tí ľudia to neregistrujú,že sa nachádzajú v tom Súmraku. Link sa vráti spolu s Midnou do Ordonu a Midna mu nakáže,že si má zohnať nejaký meč a štít,Link tak spraví a vyberú sa do Faron lesa,len ešte predtým ich osloví duch ordonského prameňa Ordonia. Povie Linkovi,že musí oslobodiť ostatných duchov,ktorý strážia Hyrule. Link sa vyberie do Faron lesa a ducha musí oslobodiť,že musí zabiť takých divných chrobákov,ktorý uniesli "slzy" ducha strážneho/*záchvat smiechu* ;D sorry...duch svätý...höhö/ Link ho oslobodí a Faron mu povie,že on je vlastne inkarnácia starodávneho hrdinu/*gähn* poznáme/ Link sa vyberie do prvej dungeon a Midna mu povie,že hľadá artefakty,ktoré jej pomôžu poraziť zlého kráľa Zanta. No nechcem to naťahovať,tak to skúsim zručne-stručne. Link oslobodí duchov Hyrule,dostane všetky artefakty,Zant mu ich zoberie a Midnu skoro zabije a Linka premení na vlka,Zelda dá svoju silu Midne a Zelda zmizne,Link s Midnou pôjdu po Master Sword a Link sa naspäť premení do svojej Hylianskej formy,keď Link poprosí Midnu,tak sa zase môže premeniť na vlka a naspäť,Link s Midnou pôjdu hľadať kúsky zrkadla,kotré ich privedie do Ríše Súmraku,Link porazí Zanta,Link porazí Ganona,Link porazí Ganondorfa,Link zachráni Hyrule,Link zachráni Zeldu,Midna sa vráti naspäť do Ríše Súmraku a úplne rozbije zrkadlo.
Na stačí? Ak né,tak si to zahrajte,ne? Už existujú aj emulátore :D
Grafika a hrateľnosť:
Je ťažké posudzovať teraz tú grafiku,keď tá hra vyšla pred 5 rokmi. Ale skúsim to,som v roku 2006,tá hra je nová,tie grafiky sú nové :D Ale nééé...nie naozaj tá grafika je pekná,ale v niektorých častiach hry je vidieť,že je to už staršia grafika,lebo tam vidieť trochu pixely,ale ja seru nato,pretože mi je to jedno,hlavne,že ma tá hra baví. Naozaj grafika je pekná,najkrajšia časť alebo najkrajší areál v hre je Sacred Forest,ktorý je úplne nádherný a nádherná hudba tam hrá. Samozrejme v celej hre je nádherná hudba,čo do rici môžme čakať od takého skúseného komponistu ako je Koji Kondo! Ja ho zbožňujem a žeriem jeho hudbu,je to úžasný komponista a už sa teším na jeho prácu v Skyward Sword.
Hrateľnosť...no to je trochu ťažké,pretože ja som hrala iba Wii verziu,ja verím,že GCN verzia je o niečo ľahšia,lebo sa tam nemusíte oháňať ovládačom,jak na Wii. Ale zato zameriavanie je ľahšie na Wii,než GCN...ja som na PS nikdy nemala rada zameriavať niečo...it´s hard Q.Q Tak podľa mňa je tá hrateľnosť celkom v pohode. Len som zabudla,že Wii verzia je ešte zrkadlovo obrátená kvôli tomu ovládaniu,pretože Link je vlastne ľavák a na Wii museli z neho spraviť praváka....wieso auch immer...
Moje resumé:
Je to naozaj úžasná hra,zaručujem na prvé hranie 50 hodín hrania. Musíte byť naozaj skúsení,aby sa vám to podarilo prejsť POD 10 hodín. V niektorých častiach hry máte chuť roztrieskať televízor a hry sa už v živote nedotknúť,ale po dvoch-troch dňoch to už zvládnete :D Ja viem o čom hovorím...na ale teraz to už v pohode prejdem *klepe si po pleci* Je to ale úžasný zážitok ;D Keby som to mala ohodnotiť,tak dávam nejak 95,6% :3
Enjoy!
http://legendzelda.net/wp-content/gallery/twilightprincess/zelda-twilight-princess-screen-2.jpghttp://www.unlimitedgamer.net/coverage/loz/images/Legend_tent_scnreenshots_013.jpghttp://legendzelda.net/wp-content/gallery/twilightprincess/zelda-twilight-princess-screen-3.jpghttp://wiimedia.gamespy.com/wii/image/article/745/745573/the-legend-of-zelda-twilight-princess-20061113011308668.jpghttp://wiimedia.ign.com/wii/image/article/732/732722/the-legend-of-zelda-twilight-princess-20060914082131989.jpg

Kirby´s Epic Yarn - Recenzia

10. dubna 2011 v 18:36 | VickeyRoyal
http://www.funstore.cz/products/wii/kirbys_epic_yarn_wii/v.jpg
Developer:Good Feel,Hal Laboratory,Nintendo
Konzola:Nintendo Wii
Žáner:Plošinovka
Odporúčaný vek:E-Everyone,3+

Po veľmi dlhej dobe zase nejaká recenzia :D mala som pocit,že Kirby´s Epic Yarn si zaslúži recenziu :D Ak si spomeniem,tak možno niekedy aj na iné hry spravím ;D

Príbeh:
Jedného pekného dňa v DreamLand sa Kirby prechádzal po oklolí a uvidí svoje najobľúbenejšie jedlo - tomato(paradajka).Preto sa ho rozhodne zjesť,lenže sa objaví taký zvláštny čarodejník menom Yin-Yarn. Yin-Yarn vytiahne takú zvláštnu ponožku a vcucne to Kirbyho. Kirby sa ocitne vo svete z látky a potom zistí,že on je z vlákna.Zrazu uvidí modrého chlapca,ktorého naháňa monštrum,Kirby sa premení na auto a zachráni toho chlapca. Chlapec sa mu poďakuje a predstaví sa mu ako Princ Fluff,princ ríše Patch Land.Princ Fluff mi vysvetlí,že Yin-Yarn ukradol čarovné nite,ktoré držia Patch Land pokope a preto sa Kirby a Princ Fluff vydajú na cestu,aby dostali čarovné nite a porazili zlého Yin-Yarna.

Hrateľnosť a grafika:
Čo sa týka grafiky,tak je to naozaj skvelé a detajlné :3 Celú hru máte pocit,akoby ste sa hrali s vaším tričkom alebo nohaviciami.Je to naozaj pekné a rozkošné,je to skôr také pre deti,ale určite aj dospelí sa na tom zabavia.
Čo sa týka hrateľnosti,tak tá je podobná ostatným Wii hrám,kde len potrebujete WiiMote.Teda s 2 skáčete,1 útok a šípkami ovládate postavu.
Samozrejme je tu aj multiplayer,prvý hráč hrá s Kirbym a druhý s Princom Fluffom.
Taktiež sú tu aj rôzne features,Kirby sa vie transformovať,napr. na tank alebo delfína.Počas celej hry Kirbyho sprevádzajú 3 hlavné transofrmácie:auto,aby šiel rýchlejšie,padák,aby pomalšie padal alebo,aby sa vedel zachrániť pred pádom a závažie,aby vedel aj nepriateľov zničiť.
Neptriateľov môže Kirby "namotať" alebo "rozmotať" s takou nitkou,ktorú má celú hru.
V tejto hre neexistuje Game Over,lebo celú hru v každom levely zbierate korále a keď spadnete,tak korále stratíte a vytiahne vás nejaký vtáčik,bo čo to je :D

Moje resumé:
Je to veľmi skvelá a zábavná hra.Nepoteší len deti,ale aj dospelých.Hra ponúka pestrú grafiku z látky a skvelý multiplayer.Hra takisto poteší aj old-school hráčov,lebo niektoré levely sú také old-school(Whispy´s Wood,Battleship Halberd etc).Taktiež je tam úžasná hudba,ktorá hru ešte zlepšuje.
Tak keby som to mala ohodnotiť,tak dávam 9.5 bodov z 10.Tých 0.5 boda strhávam za tie niektoré AŽ moc old-school časti levelov...teda boli trochu frustrujúce,nie moc,ale trochu ;)



CTR:Crash Team Racing

13. prosince 2009 v 13:39 | ♥Dark Eco Doggie♥
http://www.coverbrowser.com/image/playstation-games/154-1.jpg
Developer:Naughty Dog
Platforma:PlayStation 1
Žáner:Závodná
Odporúčaný vek:E-Everyone,3+

Ako som spomínala raz,že recenzie na CB hry nebudem písať poporadí,ale na tú CB hru na,ktorú sa mi chce.CTR je moja naj závodná hra,ktorú vlastním :3 s bratrancom sme to stále hrali u babky.To boli časy...tuším,že donesem k babke nas5 tú PSX.Mimo,idem ti nakopať zadeeeeeeeek!!!!!!!!!Teš sa Sláviček!!!(odkaz pre mojho bratranca)

Príbeh je jednoduchý...Nitrous Oxide je mimozemšťan,ktorému fakt drbká a letí po celej galaxie,aby našiel najlpešieho pretekára galaxie.A keď ho nikto neporazí,tak zničí planétu.A jedného pekného dňa Crash a spol majú Championship v pretekaní na motokárach a Oxide objaví ich(môžme povedať,že aj našu,bo to sa odohráva na fiktívnom ostrove v Austrálii) planétu.Chce nájsť toho najlpešieho pretekára a keď ho nenájde,papa Zem.Tak Crash,Coco,Polar,Pura,Cortex,N.Gin,Tiny a Dingodile sa pripravia a chcú zastaviť Oxidea.Ale každý preteká sám za seba.A samozrejme sa im podarí zastaviť Oxidea n_n


Hrateľnosť and stuff
Túto hru len dokola a dokola chválim.Toto je taká dobrá hra,že to sa ani slovami nedá vyjadriť.Hrateľnosť je úplne super,tak ľahko sa ovládajú tie motokáry,na ktorých jazdia postavy.Na začiatku budete mať na výber len 8 postáv a každá postava má svoju motokáru,ktorá má svoje mínus a plus.Postupom času jak v adventúre porazíte bossov tak sa vám otvoria a môžete s nimi jazdiť v exebícii.Každý boss má svoju osobnú zbraň.Áno je to tak,dá sa tam odstreľovať.Po trati sú bedne s otáznikmi vďaka ktorým získate nejakú zbraň napr.rakety,bomby,TNT atd.Potom sú tam len také pásikavé bedne,v ktorých sú Wumpa jablká a vďaka ktorým,keď ich budete mať 10 sa vám zrýchli go-kart a zbrane budete mať silnejšie alebo sa vám skôr zmenia.A ešte hudba...Josh a Mark odviedli skvelú prácu.Buď budete môcť v tejto hre hrať adventúru alebo len také preteky alebo Cup kde sú 4 trate za sebou.Môžete ísť hrať také niečo jak deathmatch(deathmatch môžu hrať aj 4 hráči)a samozrejme aj multiplayer tu je.Táto hra je tak awesome,ale nehorázne awesome.Síce grafika na tento rok už je taká,že nie dobrá,ale na rok 1999 bola excelenté.Naughty Dog...chcem vám pobozkať riťušky....dovoľte mi to....PLEASE!!!!

http://www.videogamecritic.net/images/ps/crash_team_racing.jpghttp://www.gamerevolution.com/images/games/sony/crash_team_racing/crash_team_racing_002.jpghttp://www.emunova.net/img/dossiers/playstation/crashteamracing.jpghttp://media.gamerevolution.com/images/games/sony/crash_team_racing/crash_team_racing_003.jpghttp://image.com.com/gamespot/images/screenshots/9/196989/crashkart_790screen001.jpghttp://i.neoseeker.com/p/Games/Playstation/Racing/General/crashracing_profilelarge.jpghttp://file.ppxbbs.com:8081/news/david_lu_st/Crash%20Team%20Racing(scus94426).jpghttp://www.thunderboltgames.com/s/reviews/ps/CTR_3.jpghttp://www.romulation.net/files/screenshots/roms/PSX/24763/s_3.jpg

Jak and Daxter:The Lost Frontier

12. prosince 2009 v 13:19 | ♥Dark Eco Doggie♥
Hra pre Playstation 2 Jak and Daxter: Lost Frontier
Developer:High Impact Games(v spolupráci s Naughty Dog)
Platforma:PlayStation Portable a PlayStation 2
Žáner:Akčná adventúra
Odporúčaný vek:T-Teens,12+

No tak som sa rozhodla,že urobím recenziu na JD:TLF aby som sa s tymi JD recenziami už nemusela srať,ale s Crash Bandicoot recenziami.Let´s get it on!

Príbeh sa začína tak,že Jak,Daxter a Jakova frajerka Keira boli poslaní na misiu,aby zachránili svet,pretože ich svet sa začína "rozpadávať" z dôvodu,že Eco je moc nestabilné a svet je v nerovnováhe.Jak a spol sa vybrali na koniec sveta,kde majú nájsť také niečo jak jadro zeme,ktoré sa volá Eco core.Ale predtým než sa tam dostanú ich prepadnú Eco piráti,ktorých Daxter chcel postrielať,ale poserinká Jakove lietadlo a musia pristáť.Jak tých pirátov chcel ešte na tom lietadle rozpárať na melé kúsky(alebo jak by som to mala napísať :3)ale jeho transformácia na Dark Jaka sa nepodarí(oh,verfickte sheisse -_-)kvôli nestabilnosti Eca.Potom sa Jak a Daxter vyberú na malú misiu,aby našli green Eco pre Keiru,aby mohla opraviť lietadlo.Pôjdu,pobijú sa trochu,poskáču si a najdú,ale kryštál green Eca,ktorý sa podľa Keiry nejako zmenil z Dark Eca kryštálu.Potom im cestu skrížia zase Eco piráti,ktorý napadli nejakú veľkú loď(alebo lietadlo abo čo to je X3)ktorá má názov Aeropa(to museli odvodiť od "Európa"...určite).Porazia pirátov a dostanú sa na loď a hneď sa spriatelia s ich vodcom Duke Skyheed(bleh,mne sa to meno nepáči XP)a dajú im takú blbovinku,ktorá sa volá Eco Seeker,ktorý ich má zaniesť k Eco Core.Ježíííííš...mne sa to nechce nejako rozťahovať...bleh....Keiru unesú piráti...ich vodca sa volá Phoenix,spriatelia sa s nimi,najdú nejakého stroskotanca na ostrove,bo čo to bolo,zistia,že Aerópania sú otrávení Dark Ecom a,že Skyheed chce ovládnuť svet sa Dark Ecom(niečo mi to pripomína).Pri poslednom boji Phoenix zomrie a Jak a spol ho zastavia,Eco Core bude v rovnováhe...sheeeesh.....mne sa to tak nechce ľudia...ja som tak ospalá,no ani nie,ale šak nwa...ale aj tak...hentaký dlhý článok písať....boj s lenivosťou....atd

Hrateľnosť and stuff:
Čo sa týka hrateľnosti...nj...neni bohviečo...neni taká originálna jak na tých starých JD...no jasne,keď Naughty Dog pracovali na Uncharted 2 a toto hentí HIG...tuším,že Radical Ent.by to oveľa lepšie spravili,než títo fasovia...aj grafika bola taká divná,taká kostrbatá,ale v scénach bola pekná,ale pri hraní trochu na grc.Muhaha XP...mne už totálne šibe....Ale za to existuje plus za túto hru...nj...síce ja nemám rada letecké misie(radšej na autách...YAY...ja mám rada závodné hry)ale boli určite lepšie urobené než misie na nohách.Aj Jakove Eco schopnosti sú super n_n ale hranie s Dark Daxterom bolo na p*ču...veľkéééééé mínus pre túto hru...VEĽKÉ MÍNUS!!!Strata času D: Samozrejme aj zbrane budete mať...a nevie si ich odložiť...stále ich bude džať v ruke jak retarďák.Lietadlá si budete môcť poupravovať,upgradovať atd atd...Pri leteckých misiach môžete poslať Daxtera zmanipulovať nepriateľské lietadlá a tie súčiastky,ktoré ukradol použije na opravu lietadla.Dark Eco tu budete zbierať,ale iba na to,aby Keira to Eco mohla zmeniť na farebné Eco vďaka tomu môžete upgradovať Jakove útoky.Ok...no nwm...aha wem idem to napísať....

Zbrane
Scatter Gun
Blaster
Vulcan Fury
Lobber
Eco schopnosti
Eco Amplifier - Jak vypustí red Eco do ktorého treba streliť a potom to urobí...BOOM!!!
Eco Teleport - Jak sa teleportuje s Precursor soškou,alebo skôr vymení s ňou miesto.
Eco Reflexes - Jak spomalí čas
Eco Shield - ochranný štít
Eco Boost - Jak použije yellow Eco na to,aby sa dostali na vyššie miesta...spraví si také niečo jak Jet-Pack
Eco Construck - na niektorých miestach budú také zelené kryštále,ktorých Jak koncentruje svoje Sco schopnosti,aby "postavil" kryštále vďaka,ktorých sa môže dostať na nedostupné alebo cez nebezpečné miesta

http://pspmedia.ign.com/psp/image/article/968/968602/jak-and-daxter-the-lost-frontier-announced-20090401082425712.jpghttp://saitonetwork.files.wordpress.com/2009/04/thelostfrontier5.jpghttp://saitonetwork.files.wordpress.com/2009/04/thelostfrontier1.jpghttp://pspmedia.gamespy.com/psp/image/article/104/1043021/jak-and-daxter-the-lost-frontier-20091106022221983.jpghttp://pspmedia.gamespy.com/psp/image/article/103/1033575/jak-and-daxter-the-lost-frontier-20091009015510760_640w.jpghttp://pspmedia.gamespy.com/psp/image/article/101/1015524/jak-and-daxter-the-lost-frontier-20090819060436408_640w.jpghttp://image.jeuxvideo.com/images/p2/j/a/jak-and-daxter-the-lost-frontier-playstation-2-ps2-008.jpghttp://www.blogcdn.com/www.joystiq.com/media/2009/10/jak_0726preview.jpg

Jak X:Combat Racing

10. prosince 2009 v 18:31 | ♥Dark Eco Doggie♥
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/d/de/Jak_X_-_Combat_Racing_Coverart.png
Developer:Naughty Dog
Platforma:PlayStation 2
Žáner:Závodná
Odporúčaný vek:T-Teens,12+

Ok,idem napísať malú recenziu Jak X,aby som mohla čím skôr spraviť JD:TLF recenziu,pretože už v pondelok som ju prešla XP len 3 dni mi to trvalo...hát...šak to bolo lahké jak swiňa XP Ale Hero Mode je o niečo ťažší XP a neska som prešla MegaMan 6 na NES emulátori XP


Príbeh sa začína v meste Kras City,kde Jak a spol boli pozvaní bo čo.Veľmi silno idú po Jakovi tak z toho má veľmi,veľmi zlý pocit.Potom ich pozvala dcéra Krew,ktorého ešte Jak v Jak II nechtiac zabil,alebo skôr on bol zodpovedný za jeho smrť,čo Rayn nevie.Vypijú si vínko(mmmm....víno) a zistia,že to bolo otráwené a preto budú nútený jazdiť v nebezpečnom závodnom športe Combat racing,aby potom dostali protijed.Ďalej sa s tým príbehom serinkať nebudem...neskôr sa zistí,že Rayn bola zlá a G.T.Blitz bol Kras City mafiózo Mizo.

Grafika,hrateľnosť and more.
Grafika...mmm....grafika...dobrá hra musí mať dobrú grafiku a ani v tejto Jak and Daxter hre ma chlapci z Naughty Dog nesklamali,práve naopak...veľmi ma potešili,pretože grafika vyzerala tak...na rok 2007 než na 2005...nj...to sú oni...hlasujte vo VGA(Video Game Awards) za Uncharted 2!!!!!
Celú hru budete hrať s Jakom ak pojdete adventúru,ale môžete ísť aj len také preteky zo srandy,ale viacej sa najprv oplatí ísť adventúru,aby sa vám odomkli nové trate,bojové arény a nehorázne super autá(ako ktoré najlepšie sú pre mňa Road Blade,Street Grinder a Javelin X)
A okrem normálneho závodenia,kde sa budete odstrelovať,budete môcť mať aj iné exebície ako DeathMatch,Turbo Dash,Artefact Race a iné.....


Apropo strielanie....na autách budú dostupné zbrane...a aj tu budete musieť zbierať Eco počas závodenia vďaka ktorému budete mať tie zbrane:
Blue Eco - Turbo
Yellow Eco - Predné zbrane(rakety,gulomet atd)
Red Eco -Zadné zbrane(míny,ale aj štít atd)
Green Eco - Naplní energiu auta
Dark Eco - Dark Eco sa získavá pri sudnaní nejakého nepriateľa alebo ak strieľa na vás a ak bude Dark Eco meter plný tak sa vám sila vašich zbraní zdvojnásobí a obnoví sa energia auta
Okrem týchto hocijakých vecí budete môcť si vytunovať auto a spraviť ho podľa seba...napjrv si musíte vyjazdiť tie doplnky.
Samozrejme táto hra obsahuje multiplayer,ale iba v exebícii.Aj NET play obsahuje.Hrateľné budú aj iné postavy,ktoré si tiež budete musieť vyjazdiť.

UPOZORNENIE:Ak si chcete túto hru kúpiť musíte sa držať tohto:
Pri hraní hry musíte vybrať Memory Card z konzoly,pretože je veľké riziko,že do vašej Memory Card sa dostanú pokazené dáta,ktoré nejdú vymazať(toto píšem zo skúsenosti).
Iba pri vytvorení novej hry a pri ukladaní a pri nahrávaní sa Memory Card môže strčiť do konzoly.
Čerešnička na torte:V Jak X môže byť hrateľný Ratchet z Ratchet and Clank série,ale iba vtedy ak máte hru Ratchet:Gladiator(Deadlocked)dokonca tam môže byť hrateľný 15,17 a 18-ročný Jak,ale k tomu potrebujete prvé 3 Jak and Daxter hry.


http://ps2media.gamespy.com/ps2/image/article/602/602733/jak-x-combat-racing-20050408111540361.jpg

http://ps2media.gamespy.com/ps2/image/article/659/659791/jak-x-combat-racing-20051019044617979.jpg


http://a248.e.akamai.net/f/248/5462/2h/images.gamezone.com/screens/26/2/56/s26256_ps2_17.jpg

http://guidesmedia.ign.com/guides/737571/images/image_054.jpghttp://www.gamecon.hu/cikkek/images/jak2.jpghttp://i.testfreaks.com/images/products/600x400/17/jak-x-combat-racing.229393.jpghttp://www.sector.sk/files/novinky/20054102243/jak-x-20050408085446168-b.jpghttp://news.softpedia.com/images/reviews/large/JakX_005-large.jpghttp://ps2media.gamespy.com/ps2/image/article/659/659506/jak-x-combat-racing-20051018050200592-000.jpghttp://palgn.com.au/media/pics_inside/art_3543_id_2_mw_520.jpeg

Crash TwinSanity

31. října 2009 v 20:30 | ♥Dark Eco Doggie♥
http://www.pcforce.sk/pictures/products/product3352.jpg
Developer:Traveller´s Tales
Platforma:PS2,XBOX
Odporúčaný vek:E - Everyone,3+

Pre zmenu by sme teraz napísali menšiu recenziu Crasha.Chcela som pekne začať od Crash Bandicoot 1 na PS1,ale....toto nechcem po poradí...podľa nálady si vyberiem nejakého Crasha XP


No tak dej sa začína tam,kde sa Wrath Of Cortex skončilo,čiže tam,kde Cortex a Uka-Uka zmrzli niekde na Antarktíde(presne nwm).A roztopili sa a čo iné môže Cortex plánovať,než zničiť Crasha Bandicoota.Ale samozrejme sa mu to nepodarí(ZASE!!!).Ale potom neskôr,keď zistia,že taký dvaja zmutovaní papagájovia z inej dimenzie chcú zničiť ich svet,tak sa z nepriateľov stane tím.Cortex a Crash budú tím(SUPEEER!!!!).Potom neskôr Team Bandicoot-Cortex budú musieť ísť na Akadémiu zla Madam Amberly za Neovou neterou Ninou,aby im pomohla.Team Bandicoot-Cortex sa dostanú do 10.dimenzii a spolu s pomocou Cortexonou neterou Ninou zastavia tých dvoch papagájikov.Ale v jednej scéne sa dozviete,že tí dvaja boli kedysi Neovi papagájici,keď bol ešte malý a skúšal na nich ten E-Volv-O-Ray(alebo jak sa to píše XP)a prenieslo to ich teda do tej desiatej dimenzii a niečo ich tam zmutovalo.
No neni to moc dlhé XD,ale hrateľnosť a také,sú na rade.
V tejto hre nebudete hrať len s Crashom(nie,nie)ale aj s Cortexom a dokonca aj s Ninou,alebo s Crashom a zároveň s Cortexom a tak,že sa budú v takej gule biť,alebo Crash bude na Cortexovi surfovať,alebo pôjdu normálne peši a budú sa držať za kryštál.

Čo sa týka hrateľnosti,tak v PS2 verzii vám odporúčam hrať s páčkami,lebo so šípkami sa mi to zle hralo,no moc ťažko sa ovládala tá postava(musela som totálne silno držať tie poondiate šípky a nebolo to moc príjemné).
Grafika bola naozaj pekná a prepracovaná,ale v niektorých momentoch bola taká crappy.
A čo mi veľmi vadilo v tejto hre boli tie tzv."muchy" alebo jak američania hovoria "glitches"...dokonca na YouTube tam jeden urobil taký Glitchaton a malo to asi 5 dielov(a to je čo povedať).Ja nwm...to je asi všetko...aspoň táto Crash Bandicoot recenzia neni taká dlhá jak tie Jak and Daxter recenzie XD
Ináč je to veľmi srandovná hra...kks...toľko záchvatov smiechu som nemala už dlho jak na tejto hre...asi som mala záchvaty na CTR a CTTR(a to sú závodní Crashovia) a ešte na niektorých Jak and Daxter scénach(na Daxterovi samozrejme)
A ešte musím niečo dodať....soundtrack....na totálne u*ebávanie XDDDD
TU si ho môžete stiahnuť(ten soundtrack)

http://www.puolenkuunpelit.com/kauppa/screenshots/xbox_crash_twinsanity_02.jpghttp://img.coxnewsweb.com/C/07/49/99/image_999497.jpghttp://www.freewebs.com/tailsninja/crash_twinsanity_25.jpghttp://www.videogamecritic.net/images/ps2/crash_twinsanity.jpghttp://i.testfreaks.co.uk/images/products/600x400/121/crash-twinsanity-50367.1245561.jpghttp://4.bp.blogspot.com/_4MTV6MjGazQ/SKInZbVuOUI/AAAAAAAAAKc/V4b1iZ2Ttzk/s320/crash_twinsanity_1.jpghttp://image.com.com/gamespot/images/2004/reviews/920120_20041005_790screen004.jpg

Jak 3

26. října 2009 v 15:18 | ♥Dark Eco Doggie♥
http://1.bp.blogspot.com/_HOzn8oagteA/TBDEALAKX4I/AAAAAAAAB8E/IFVGLFVyVO8/s1600/jak+3-1.jpg
Developer:Naughty Dog
Platforma:PlayStation 2
Žáner:Akčná adventúra
Odporúčaný vek:T - Teens,12+

-_-Ďalší boj s lenivosťou...asi nenapíšem veľa,bo sa mi ani nesce OMFG...som taká ospalá :-o...skoro som v škole zaspala -_-ach jaj

Príbeh sa začína vo Wastelande(púšť),kde Jaka poslali do vyhnanstva aj napriek tomu,že zachránil holé rite obyvateľom Haven City.Toto je svet -_-...Bol vyhnaný kvôli jeho temným schopnostiam...trošku mal problémy so sebakontrolou a stalo sa,že pozabíjal pár ľudí,ale podľa mňa to nič neni XDDDD...no tak ho tam nechali...ptm Ashelin mu dala nejakú howadinu a našli ho už v bezvedomí Wastelanderi alebo skôr tiež vyhnanci.Jaka a Daxtera odviedli do mesta,ktoré sa nachádza v púšti a založil ho jeden z vyhnancov menom Damas(a mesto sa volá Spargus City XDD).Jaka tam ledva prijali,lebo mu nejako neverili...tak preto musel bojovať v arénach,plniť nebezpečné misie aby sa stal tiež wastelanderom.Jedného pekného dňa mu v Spargus City taký mníchovia prekrížili cestu XD a povedali,že sa blíži veľká pohroma,inak povedané,že sa blížie Dark Makery(temný Precursorovia) a s Daxterom sa Jak dostane do takého chrámu,kde natrafia na Precursor sochu,ktorá Jaka trochu "prečistí" inak povedané,že mu dala Light Eco,aby sa mu vyrovnalo to Dark Eco.No tak potom sa cez katakomby dostanú do Eco míny,cez kerú sa zase dostanú do Haven City,kde to nevypadá najlepšie.Bže toľko to rozťahujem :((((...nesce sa miiii....Veger(ten čo vyhnal Jaka) sa snaží odstrániť všetko Dark Eco sveta a Jak sa ho musí zbaviť,lebo iba VYVOLENÝ je schopný zachrániť svet a udržať rovnováhu.Ale keby to nestačilo,tak Erol(z Jak II)sa vrátil ako cyborg alebo čo XD a ten zase chce zničiť všetko Light Eco...kks to je teda dilema.Trochu to popreskakujeme a ideme hneď na tú misiu,kde Jak bol poslaný na misiu ísť do katakômb,ktoré sa nachádzali pod bývalým palácom.Keď ich tam napadli Dark Makery tak sa tam zrazu objavil Damas a ptm spolu s Jakom išli k tým katakombám(nwm ako to mám vyskloňovať XD).Už-už tam boli(o a zabudla som,že sedeli v aute)ale zrazu ich zasiahlo také horiace niečo(jedno je jasné...howno to nebolo XD).A auto sa prekotilo a spadlo to rovno na Damosa...Jak to prežil don´t worry.A posledné slová Damosa boli(samozrejme,že Jakovi ich povedal...a extra som si tú scénu ešte raz pozrela aby som to vedela preložiť(bez pomoci XD)no ani som to neprekladala XD a aby som si to zapamätala,ale aj tak som si to nezapamätala XD...nescelo sa mi)má mu nájsť syna a dal mu taký amulet a zistilo sa,že Jak bol jeho syn Mar,haha XDDDDD....sry trochu mi drbe.Ptm sa Veger dostal do katakómb a Jak za ním,aby ho zastavil a tak....budú tam Precursorovia,čo sa zistilo,že sú to ottselovia ako Daxter...ptm Jaka pošlú do Dark Maker lode,aby ju mohli zničiť,lenže Erol si zoberie jednu takú Dark Maker mašinu a sce tým zničiť svet a tak.Samozrejme,že Jak ho zastaví a zistí,že on je ten Vyvolený a,že ON má udržovať rovnováhu vo svete a,že ON má aj v sebe tú rovnováhu a tak...KONIEC!!!!
A samozrejme,že sa tu objavia aj staré postavy ako Keira,Samos,Torn,Ashelin,Sig,Tess atd ale aj nové ako Kleiver,Seem,Veger atd.

Hrateľnosť atd...
Ovládanie....také isté ako v minulých dieloch...čiže nič sa nezmenilo
Ovládanie áut...jj...trochu sa mi tam miešali zo začiatku tie howadiny,že s čím sa striela z auta,skáče atd...ale po čase si na to zvyknete
Potom tam môžete v Spargus City si zobrať takého jaštera...s ním bola šwanda na ňom jazdiť XD
Zoomery...to isté čo v Jak II
Potom tam budete mať misiu na klzáku a v takom lietadle,ale našťastie iba jednu XD
Zbrane sú tie isté,ale majú upgrady
Scatter Gun - Wave Concussor - Plasmite RPG
Blaster - Beam Reflexor - Gyro Buster
Vulcan Fury - Arc Wielder - Needle Laser
Peace Maker - Mass Inverter - Super Nova
Dark Jak schopnosti(niektoré ostali z Jak II)
Dark Bomb
Dark Blast
Dark Jak invisibility(neviditeľnosť...nič iné)
Dark Strike(s tým môže Jak prebúravať bariéry)
Light Jak schopnosti:
Ligh Jak Regeneration(regenerácia života nič iné)
Light Jak Flash Freeze(spomalenie času)
Light Jak Shield(Light Eco štít)
Light Jak Flight(Jak bude mať kríííídlaaaaa XD)
Čo sa týka grafiky...EXCELENTÉ!!!Tuto sa mi oveľa viac páčila než v Ratchet and Clank 3 aj celkovo celá hra sa mi viac páčila než RC.Ja som skôr ten Naughty Dog typ,lebo som na PS vyrastala na ND hrách(čiže Crash Bandicoot).Túto hru odporúčam každému,čo má doma PS2...neni to žiadna škoda peňazí...naozaj.
http://www.deafgamers.com/04screenshots_a/jak3pic1.jpghttp://www.deafgamers.com/04screenshots_a/jak3pic3.jpghttp://image.com.com/gamespot/images/2004/screen0/919901_20041115_790screen003.jpghttp://ps2media.ign.com/ps2/image/article/563/563849/jak-3-20041105071120379-000.jpghttp://www.sector.sk/files/recenzie/20053201547/01.JPGhttp://img3.sector.sk/files/recenzie/20053201547/04.JPG
http://upload.kiweo.com/p_uid7844_t1192123529_ew.jpghttp://www.linickx.com/files/2008/05/jak3.jpghttp://img.qj.net/uploads/articles_module/33827/daxter_qjgenth.jpghttp://ps2media.ign.com/ps2/image/article/526/526163/jak-3-20040624040824294-000.jpg

Jak II:Renegade

7. září 2009 v 20:22 | ♥Dark Eco Doggie♥
http://www.gamereactor.eu/media/33/jak2_103359.jpg
Developer:Naughty Dog
Žáner:Akčná adventúra
Platforma:PlayStation 2
Odporúčaný vek:T-Teens,12+

Ďalší boj s lenivosťou nastal...a zatial ja vyhrávam nad lenivosťou XD...je to naozaj na nerv písať recenzie hier,ale čo už...baví ma to XD,ale zároveň ma to nebaví XD.Tak začnime.
Kde bolo,tam bolo....What The Fuck????!!!!!!

Dej hry sa začína pokračovaním z prvého dielu,keď Jak a spol našli taký Precursor portál.Preniesli ho do Sandover Village a Keira k nemu postavila také vozidlo XD..zatiaľ mi to ide...Jak aktivuje ten portál a vtiahne ich to doňho a zrazu sa objavia 300 alebo 500 rokov v budúcnosti,v meste Haven City.A čo ešte?Jaka tam čaká "uvítací súbor",čiže Krimzonova Garda a tresknú ho zbraňou do jeho 15-ročného rozkošného xichtíka a samozrejme odpadne a odvedú ho do väzenia.Ale ešte predtým jak ho odviedli,tak z Daxterovej veľkej huby vyšlo"Neboj Jak,zachránim ťa ani sa nenazdáš!" A potom...KONIEC HRY!!!ALE NEEEEEEE!!!!
Tak 2 roky ubehli...Jak sa naozaj nenazdal,lebo kým bol vo väzení doňho pumpovali Dark Eco,aby ho Baron Praxis(leader Haven City alias tyran)mohol použiť ako zbraň proti tvorom,ktoré sa nazývajú "Metal Heads".Ale výsledky boli na ňom nepozorovateľné,čiže sa nič nedialo.Ináč po 2 rokoch pumpovania Dark Eca už mal byť dobre dávno mŕtvy,ale Jak je trochu iný prípad ako ostatný ľudia z Jak and Daxter sveta.Potom,keď Jaka Praxis a Errol nechali samého,sa objaví Daxter(KONEČNE!!!),aby ho po 2 rokoch vyslobodil.Ale potom sú na Jakovi tie Dark Eco výsledky pozorovateľlné,lebo Jak sa transformoval na temné monštrum nazývané Dark Jak,ktorý o chlp zabil svojho naj kamoša...ale spamätal sa.Ale to neni všetko,čo sa na Jakovi zmenilo...on celý sa zmenil...Začal rozprávať,jeho povaha je totál temná,tak ako jeho srdce,veľmi rýchlo sa naserie(jedno zlé slovo a...ZACHRÁŇ SA KTO MOŽE!!!!!!)používa zbrane,čo sa nezdal na to,keď bol ešte "čistý",kradne vznášadlá,ale takým spôsobom,že bezcitne vyhodí šoféra z toho vozidla(ale podľa mňa je to sexy),pracuje pre také hnutie proti Praxisovy,zvané "The Underground" a ešte pre miestneho "mafióza" menom Krew.Ale fasa zápletku má táto hra...najprv si mylsíte,že úhlavný nepriateľ je Praxis,potom Krew a nakoniec je to ten starý dedo Kor.On je vlastne leader Metal Heads zamaskovaný za človeka a ešte k tomu uniesol malého Jaka.Čo sa týka toho...Jak neskôr zistí,že on sa vlastne narodil v budúcnosti,ale museli ho poslať do minulosti,aby budúcnosti naplnil svoj osud(viac v Jak 3).No a potom porazí Jak Kora a toho malého Jaka pošlú do minulosti.

Other Stuff
Grafika sa mi tu veľmi páčila.Rapidne sa tu vylepšila...je to také dospelejšie než prvý diel,ten bol moc Crashovský ,ale tento bol trochu v štýle GTA.Tak ako som písala,že Jak si môže šlohnúť vozidlo,čo mu vôjde do cesty,alebo nad hlavu XD.Potom neskôr dostane od Keiry Jet-Board,to môže Jak tiež používať ako transport.
Pohyby sú také isté aké boli v prvom diely.
Tak pribudli zbrane,Jak vlastne používa tzv.Morph Gun a v nej má 4 druhy zbraní:
1.Scatter Gun
2.Blaster Mod
3.Vulcan Fury
4.Peace Maker
Potom už spomínaný Dark Jak pribudol.Ale je použiteľný len vtedy,ak je ukazovateľ Dark Eca plný,tak ho môžete použiť iba na obmedzený čas.Má rôzne útoky ako:
1.Dark Bomb(Dark Eco tlaková vlna,ktorá zničí všetko,čo jej vôjde do cesty)
2.Dark Blast(Jak vypustí zo seba veľkú dávku Dark Eca,ktorá je schopná zničiť hocičo)
3.Dark Jak nesmrtelnosť
4.Dark Giant(Jak nadobudne veľkosť takého menšieho obra a účinnosť útokov sa zdvojnásobí)
Fuuu...to bolo...no predsa som vyhrala nad lenivosťou XD
http://www.gamechannel.hu/lathataron/jak_2_renegade/jak_2_renegade_01.jpghttp://media.giantbomb.com/uploads/0/9277/414419-jak2_11_resize_super.jpghttp://media.giantbomb.com/uploads/0/5779/198545-jak2_2_super.jpghttp://www.inzine.sk/assets/clanok/00009900/9991/2.jpghttp://static.gamesradar.com/images/mb/GamesRadar/us/Features/2009/02/Warning%20this%20article%20may%20contain%20spoilers/Jak_2--article_image.jpghttp://www.deafgamers.com/03screenshots/jak2pic4.jpg

Jak and Daxter:The Precursor Legacy

31. srpna 2009 v 21:15 | ♥Dark Eco Doggie♥
Developer:Naughty Dog
Žáner:Adventúra
Platforma:PlayStation 2
Odporúčaný vek:E-everyone,3+

Oki tak sa do toho pustime...Mno Jak a Daxter sú nerozluční kamoši a len tak niečo ich kamrátstvo nezničí a tak...Raz sa Jak s Daxterom vybrali na Misty Island a ocitli sa pri "bazéne" plného Temného Eca(nečítať s c,ale k...boha tá anglina).Zrazu Jaka a Daxtera napadne tvor,ktorý sa volá,že "lurker"(keby niečo tých je tam viac) a Jak nechtiac drgne do Daxtera a Daxter spadne do toho "bazéna".Z toho "bazéna" vyletí Daxter...za normálnych okolností by to malo niekoho zabiť...ale aj transformácia je bežná.O apropo transformácia,z Daxtera sa stal ottsel(zmiešanina vydry a lasice).Chlapci(komu sa sce stále dokola písať Jak a Daxter...boha jeho)sa vrátia do Sandover Village...mno a tak sa začalo ich veľké dobrodružstvo.Chalani majú nájsť týpka menom Gol,ktorý sa zaoberá práve temným ecom,ale nanešťastie ho to temné eco "otrávilo" a je zlý.Takisto aj jeho sestra Maia bola otrávená temným ecom.Mno a teraz chcú všetko temné eco sveta,ktoré,ale môže všetko zničiť,čo mu vôjde do cesty.Tak Jak a Daxter(uuaa teraz som sa prekonala)musia s pomocou mudrca(alebo také niečo)Samosa a jeho dcéry Keiry zastaviť Gola a Maiu.A samozrejme sa im to podarí a Daxter ostane ottselom(oooooo prezradila som koniec?SORRY...ja som myslela,že ho chcete počuť...alebo čítať)

Ďalej tu máme hratelnosť a také...No v celej hre budete hrať s Jakom a v niektorých misiách bude Jak riadiť tzv."a-grav zoomer" čiže antigravitačný zoomer.A čo sa týka Jakovych pohybov sú veľmi podobné jeho "predochodcovi"Crashovi Bandicootovi.Čiže si vie čupnúť,plaziť sa,má takú podobnú otočku,miesto pupkáča si drbne(sorry za to pekné slovo)hlavu o zem a keď si čupne,tak vyskočí vyššie a tiež si jednu ruku vystrie do vzuchu nabok a druhú dole...a tak...Aby ste sa dostali ďalej budete musieť používať rôzne druhy Eca:
Modré Eco - Jak sa bude rýchlejšie pohybovať a ľahšie sa vám bude dať zbierať zelené eco a ti precursor vajíčka,alebo čo to je a také howadinky
Zelené Eco - ak nazbierate 50 "guličiek" zeleného eca,tak sa Jakovi doplní život(presne jak v Crashovi,keď nazbierate 100 wumpa jabĺk)
Žlté Eco - Jakovi umožňuje strielať také ohnivé gule
Červené Eco - Jakove útoky budú silnejšie
Temné Eco - NEDOTÝKAŤ!!!(to bude Jak potrebovať až v druhom diely)
A samozrejme tie druhy Eca budú použiteľné len na obmedzený čas.
Jak mi v tejto hre pripadal ako humanoidný Crash,lebo ani on nevedel v tomto diely kecať(komu sa chce toľko dlhýýýýýýýýých slov písať)...ja to veľký boj s lenivosťou takýto článok písať...ale...ešte som neskončila
Grafika tu bola na ten rok veľmi pekná a prepracovaná...farebná a tie pláže a džungle pripomínajú prostredie spomínaného Crasha.Túto hru odporúčam každému,čo má PS2...nebojte neni to škoda peňazí XP

http://i.testfreaks.fr/images/products/600x400/74/jak-and-daxter-the-precursor-legacy.322634.jpghttp://gamasutra.com/features/20060804/jakanddaxter01.jpghttp://i.testfreaks.fr/images/products/600x400/76/jak-and-daxter-the-precursor-legacy.322636.jpghttp://news.softpedia.com/images/reviews/large/jakps2_003-large.jpghttp://palgn.com.au/media/pics_inside/art_49_id_3_mw_520.jpeghttp://images.eurogamer.net/assets/converted/pics/reviews/jakdaxter_ps2/a_med_03b.jpg
http://cdn1.gamepro.com/article_img/gamepro/205778-32.jpg
 
 

Reklama